Servicii Vanzare Consumabile

Serviciile oferite de SABRI FACILITY SERVICES

Prestam servicii pentru orice tip de spatii comerciale, industriale si locuinte private. Va oferim cele mai bune solutii pentru curatenia dupa constructor in orice tip de cladiri nou construite sau renovate. Detergentii si echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, folosim utilaje marcile KARCHER & TASKI, detergenti de calitate si incercam ca prin implicarea noastra, prin metode adecvate, sa oferim servicii de curatenie la standarde europene

Avantajele oferite de prestarea serviciilor de catre compania noastra sunt: garantarea unor servicii profesionale de calitate; personal specializat cu carte de munca atent selectionat si controlat; asigurarea securitatii spatiului si bunurilor din birouri; o echipa tanara cu experienta in curatenia profesionala a spatiilor de birouri; o gama extinsa de servicii administrative suplimentare la care puteti apela ori de cate ori este necesar.

Vanzare Produse Curatenie

servicii curatenie generala

Va oferim spre vanzare o gama larga de consumabile si de produse de curatenie profesionale la preturi avantajoase. Sampoane concentrate pentru mochete, spray-uri pentru indepartarea eficienta a petelor (cafea, vin, sange, etc), detergenti pentru pardoseli, detergenti cu spumare redusa, odorizante, prosoape de hartie, detergenti pentru grupurile sanitare, dozatoare si bidoane de apa, etc.

Livram GRATUIT toate produsele de care aveti nevoie la sediul dvs.

Pentru a vedea toate consumabilele pe care vi le oferim vizitati pagina noastra de produse!

PRODUSE