Servicii de Protocol / Inchiriere personal de curatenie

Serviciile oferite de SABRI FACILITY SERVICES

Prestam servicii pentru orice tip de spatii comerciale, industriale si locuinte private. Va oferim cele mai bune solutii pentru curatenia dupa constructor in orice tip de cladiri nou construite sau renovate. Detergentii si echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, folosim utilaje marcile KARCHER & TASKI, detergenti de calitate si incercam ca prin implicarea noastra, prin metode adecvate, sa oferim servicii de curatenie la standarde europene

Avantajele oferite de prestarea serviciilor de catre compania noastra sunt: garantarea unor servicii profesionale de calitate; personal specializat cu carte de munca atent selectionat si controlat; asigurarea securitatii spatiului si bunurilor din birouri; o echipa tanara cu experienta in curatenia profesionala a spatiilor de birouri; o gama extinsa de servicii administrative suplimentare la care puteti apela ori de cate ori este necesar.

Servicii de Protocol

servicii curatenie post-construct

Efectuam servicii de protocol in timpul orelor de program. Acestea includ intretinerea curateniei spatiului de birouri pe toata durata zilei; intretinerea curateniei spatiilor unde se serveste masa; intretinerea curateniei grupurilor sanitare; asigurarea activitatilor de protocol in spatiile de conferinte / sedinte; alimentarea dozatoarelor cu materiale consumabile (sapun lichid, hartie igienica, role prosop,etc.); alte activitati solicitate.

Pentru cele mai bune rezultate, echipa Sabri Facility Services utilizeaza echipamente manuale si mecanizate si produse de curatenie profesionale

Servicii de protocol in timpul orelor de program:

  • intretinerea curateniei spatiului de birouri pe toata durata zilei;
  • intretinerea curateniei spatiilor unde se serveste masa;
  • intretinerea curateniei grupurilor sanitare;
  • asigurarea activitatilor de protocol in spatiile de conferinte / sedinte;
  • alimentarea dozatoarelor cu materiale consumabile (sapun lichid, hartie igienica, role prosop,etc.);
  • alte activitati solicitate.

TARIFE SERVICII DE PROTOCOL

Tarifele se stabilesc in functie de necesitatile dvs. in ceea ce priveste nevoia de personal de protocol si sunt pe ora
(daca aveti nevoie de personal de protocol 1-2 zile) sau pe zi (daca aveti nevoie de personal de protocol mai multe zile)
Tarifele au caracter informativ si includ costul echipamentelor si al detergentilor
TOATE TARIFELE SUNT NEGOCIABILE in functie de suprafata, perioada, grad de murdarie si personalul necesar.
Tarifele exacte vor fi stabilite in urma unei evaluarii a spatiului dvs.
EVALUAREA ESTE GRATUITA.