Servicii de Curatenie - SABRI Facility Services

Serviciile oferite de SABRI FACILITY SERVICES

Prestam servicii pentru orice tip de spatii comerciale, industriale si locuinte private. Va oferim cele mai bune solutii pentru curatenia dupa constructor in orice tip de cladiri nou construite sau renovate. Detergentii si echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, folosim utilaje marcile KARCHER & TASKI, detergenti de calitate si incercam ca prin implicarea noastra, prin metode adecvate, sa oferim servicii de curatenie la standarde europene

Avantajele oferite de prestarea serviciilor de catre compania noastra sunt: garantarea unor servicii profesionale de calitate; personal specializat cu carte de munca atent selectionat si controlat; asigurarea securitatii spatiului si bunurilor din birouri; o echipa tanara cu experienta in curatenia profesionala a spatiilor de birouri; o gama extinsa de servicii administrative suplimentare la care puteti apela ori de cate ori este necesar.

Servicii de Curatenie Generala

servicii curatenie generala

Efectuam servicii de curatenie generala cu echipamente profesionale, detergenti de calitate si cu echipe formate din personal cu experienta. Curatenia generala se efectueaza o singura data, la cerere, si se executa in orice tip de spatiu comercial (birouri, magazine, scoli & gardinite, clinici, institutii guvernamentale, hoteluri, banci, etc.) sau rezidential (apartamente si vile). Tarifele si durata serviciilor se stabilesc in urma unei evaluari gratuite, si pot varia de la caz la caz.

Tarifele pentru serviciile de curatenie generala sunt negociabile si se stabilesc in functie de suprafata, perioada, grad de murdarie si personalul necesar. Tarifele exacte vor fi stabilite in urma unei evaluarii a spatiului dvs. EVALUAREA ESTE GRATUITA.

DETALII & PRETURI

Curatenie de Intretinere

servicii curatenie generala

Curatenia de intretinere este solicitata in cele mai multe cazuri in spatii comerciale de tipul spatiilor de birouri, show-room, magazine, supermaket-uri precum si in cazul spatiilor comerciale foarte mari de tip mall. Curatenia de intretinere se caracterizeaza prin flexibilitatea programului de lucru, putand fi efectuata inainte sau dupa terminarea programului de lucru al angajatilor dvs. Va putem personaliza serviciile in functie de necesitatile dvs. Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare!

DETALII & PRETURI

Servicii de Curatenie dupa Petrecere

servicii curatenie generala

Petrecerile sunt momente de sarbatoare in care singurul scop este celebrarea in sine. Pentru gazde insa, urmeaza calvarul de a doua zi cand trebuie sa faca o curatenie dupa petrecere. Efectuam servicii de curatenie dupa petrecere cu echipamente profesionale, detergenti de calitate si cu echipe formate din personal cu experienta. Tarifele si durata serviciilor se stabilesc in urma unei evaluari gratuite, si pot varia de la caz la caz.

DETALII & PRETURI

Servicii Curatenie dupa Constructor

servicii curatenie post-construct

Efectuam servicii de curatenie dupa constructii de orice fel, indiferent de gradul de murdarie. Echipa noastra va veni in sprijinul dvs imediat dupa terminarea lucrarilor de constructie si se va asigura ca nu ramane nici o suprafata necuratata. Curatam si degajam molozul; curatam vopseaua, varul, chitul, cimentul de pe orice tip de suprafata de la pardoseli pana la geamuri, mobilier, obiecte sanitare. Spalam mecanizat orice tip de pardoseli; curatam terasele, garajele si subsolurile, etc.

Pentru cele mai bune rezultate, echipa Sabri Facility Services utilizeaza echipamente manuale si mecanizate si produse de curatenie profesionale.

DETALII & PRETURI

Servicii de Curatenie Spatii Birouri & Spatii Comerciale

servicii curatenie generala

Efectuam servicii de curatenie generala in spatii de birouri sau spatii comerciale cu echipamente profesionale, detergenti de calitate si cu echipe formate din personal cu experienta. Curatenia generala se efectueaza o singura data, la cerere, si se executa in orice tip de spatiu comercial (birouri, magazine, scoli & gardinite, clinici, institutii guvernamentale, hoteluri, banci, etc.) precum si in cazul spatiilor comerciale foarte mari de tip mall. Tarifele si durata serviciilor se stabilesc in urma unei evaluari gratuite, si pot varia de la caz la caz.

DETALII & PRETURI

Spalare Mochete & Pardoseli

servicii curatenie post-construct

Efectuam servicii de curatare (spalare) a mochetelor si tapiseriei scaunelor prin doua procedee.
1. Spalare uscata (cu spuma) - cu sau fara tratament antimurdarire
2. Spalare umeda (injectie-extractie) - procedeu utilizat in cazul suprafetelor foarte murdare

Efectuam servicii de curatare a pardoselilor de orice tip actionand cu grija, cu echipamente manuale sau mecanizate fara a deteriora suprafetele.

DETALII & PRETURI

Spalare Geamuri & Vitrine

servicii curatenie generala

Efectuam servicii de spalare geamuri & vitrine atat pentru spatii rezidentiale cat si pentru spatii comerciale si birouri. Geamurile curate ale unei cladiri de birouri reflecta seriozitate. De aceea, Sabri Facility Services ofera solutii profesionale de spalare si curatare a geamurilor si a vitrinelor. Spalarea si curatarea geamurilor la inaltime nu este o problema deoarece echipa noastra poate spala geamuri ce au o inaltime de pana la 3,5m.

DETALII & PRETURI

Servicii de Protocol

servicii curatenie post-construct

Efectuam servicii de protocol in timpul orelor de program. Acestea includ intretinerea curateniei spatiului de birouri pe toata durata zilei; intretinerea curateniei spatiilor unde se serveste masa; intretinerea curateniei grupurilor sanitare; asigurarea activitatilor de protocol in spatiile de conferinte / sedinte; alimentarea dozatoarelor cu materiale consumabile (sapun lichid, hartie igienica, role prosop,etc.); alte activitati solicitate.

Pentru cele mai bune rezultate, echipa Sabri Facility Services utilizeaza echipamente manuale si mecanizate si produse de curatenie profesionale

DETALII & PRETURI

Vanzare Produse Curatenie

servicii curatenie generala

Va oferim spre vanzare o gama larga de consumabile si de produse de curatenie profesionale la preturi avantajoase. Sampoane concentrate pentru mochete, spray-uri pentru indepartarea eficienta a petelor (cafea, vin, sange, etc), detergenti pentru pardoseli, detergenti cu spumare redusa, odorizante, prosoape de hartie, detergenti pentru grupurile sanitare, dozatoare si bidoane de apa, etc.

Livram GRATUIT toate produsele de care aveti nevoie la sediul dvs.

DETALII & PRETURI