Servicii Alpinism Utilitar

Serviciile oferite de SABRI FACILITY SERVICES

Prestam servicii pentru orice tip de spatii comerciale, industriale si locuinte private. Va oferim cele mai bune solutii pentru curatenia dupa constructor in orice tip de cladiri nou construite sau renovate. Detergentii si echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, folosim utilaje marcile KARCHER & TASKI, detergenti de calitate si incercam ca prin implicarea noastra, prin metode adecvate, sa oferim servicii de curatenie la standarde europene

Avantajele oferite de prestarea serviciilor de catre compania noastra sunt: garantarea unor servicii profesionale de calitate; personal specializat cu carte de munca atent selectionat si controlat; asigurarea securitatii spatiului si bunurilor din birouri; o echipa tanara cu experienta in curatenia profesionala a spatiilor de birouri; o gama extinsa de servicii administrative suplimentare la care puteti apela ori de cate ori este necesar.

Alpinism Utilitar

servicii curatenie generala

Efectuam servicii de alpinism utilitar in colaborare cu o echipa profesionista de alpinisti atestati. Operatiunile se executa pentru cladiri cu exterior din sticla, aluminiu, alucobond, etc. Spalam si curatam fatade de toate tipurile la cele mai bune preturi. Echipa de alpinisti foloseste un sistem modern de corzi pentru a avea acces in zone greu accesibile. Sistemul de corzi nu impiedica vizibilitatea cladirii, nu afecteaza activitatea de la sol, se monteaza si se demonteaza foarte repede economisind astfel timp si bani

Serviciile de alpinism utilitar sunt aplicabile in cazul cladirilor de birouri (sticla, bond, piatra), hoteluri, mall-uri, showroom-uri, vitrine (banci, farmacii, etc.)

Tarifele pentru serviciile de alpinism utilitar sunt negociabile si se stabilesc in functie de suprafata si tip de material ce trebuie curatat. Tarifele exacte vor fi stabilite in urma unei evaluarii a spatiului dvs. EVALUAREA ESTE GRATUITA.